OddCyclist AB

OddCyclist affärsidé

OddCyclist är specialiserade på den vikbara cykeln STRiDA, som tar dig problemfritt dörr till dörr oavsett kombination av transportmedel och viks upp och ihop på endast 7 sekunder.
Den är perfekt för tåg– och busspendlaren eller att packa med i husbilen/husvagnen vid campingsemestern.
För båtar passar den särskilt bra då man ersatt kedjan med kamrem och  slipper då all rost den salta miljön kan påskynda.
Vi erbjuder även alla tillbehör som behövs för att fullutrusta och personifiera just din cykel.

Ursprungsidén

OddCyclist AB startades av mig, Markus Andersson efter att ha upplevt behovet att komplettera kollektivtrafiken med en cykel. Istället för att göra som så många andra pendlare, köpa extracyklar att ställa på mottagande station och hela tiden riskera att den ena blir stulen, valde jag att köpa en vikbar cykel. Efter att ha letat i tidningar och online, på forum och hos bloggare hittade jag STRiDA, en cykel så unik att jag inte kunde låta bli att köpa en!

Efter ett tag tänkte jag att eftersom jag gillar att cykla så mycket men måste åka en längre sträcka med tåg för att komma till jobbet, borde det finnas fler som mig. Fler som behöver komplettera sin transport med en vikbar cykel och inte nöjer sig med det traditionella som finns, eller som bara vill prova på något nytt istället.
Det var då jag tog kontakt med mina leverantörer och satte igång processen att starta OddCyclist AB, specialiserad på STRiDA.

OddCyclist AB kom till världen i oktober 2014 och webshopen www.oddcyclist.com lanserades i mars 2015.

Bolagsfakta

OddCyclist.com är ett E-handelsbolag som säljer den unika vikcykeln STRiDA samt tillbehör, driven av OddCyclist AB.

E-post: info@oddcyclist.com

Postadress:
OddCyclist AB
Barrvägen 6
26371 Jonstorp
SWEDEN

Telefonnummer : 0733-52 69 11

Organisationsnummer : 556986-8077.
Godkänd för F-skatt
Godkänd för momsdeklaration : SE556986807701
Bankgironummer : 582-9361